Az Orlai Produkció áprilisi műsora

Fővárosi és vidéki játszóhelyein színes kínálattal várja nézőit az Orlai Produkciós Iroda –

A Belvárosi Színházban látható a PESTI BAROKK, a PÁRTERÁPIA, AZ OROSZLÁN TÉLEN, a DÜHÖNGŐ IFJÚSÁG, a VALÓDI HAMISÍTVÁNY, a SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE, a HITTED VOLNA?, a BOCS, FÉLREMENT!, a HERNÁDI PONT, a KÉTELY, A FOLYÓN TÚL ITÁLIA és a VŐLEGÉNY.

Oroszlan telen JGy 203 Az oroszlán télen / Hernádi Judit és Gálffi László / Fotó: Jókúti György

A részletes műsor megtekinthető itt: Belvárosi Színház – 2018. április (pdf)

Egyéb budapesti játszóhelyeken a LESZÁMOLÁS VELEM, AZ ÉTKEZÉS ÁRTALMASSÁGÁRÓL, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU...A MI JÓZSINK – ERZSIKE, A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA, a LOVE LOVE LOVE, az ŐSZI SZONÁTA, a BOCS, FÉLREMENT!, az EGYASSZONY, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... PIRA BELLA, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... A NŐVÉREK - LEVÉL APÁMHOZ!, az EGY ŐRÜLT NAPLÓJA, a KRIPLI MARI, a SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM, a HEISENBERG és a MELLETTÜNK.

heisenberg1Heisenberg / Ullmann Mónika és Benedek Miklós / Fotó: Takács Attila

A részletes műsor megtekinthető itt: egyéb budapesti játszóhelyek – 2018. április (pdf)

Vidéki helyszíneken a TAGADJ TAGADJ TAGADJ, a HEISENBERG, a HERNÁDI PONT, az EGYASSZONY, a PÁRTERÁPIA, A SZÍV HÍDJAI, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... PIRA BELLA, A FOLYÓN TÚL ITÁLIA, az EGY ŐRÜLT NAPLÓJA, a BAGOLY ÉS CICA, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... A NŐVÉREK - LEVÉL APÁMHOZ!, ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU...A MI JÓZSINK – ERZSIKE, a CSALÁDI JÁTSZMÁK és AZ OROSZLÁN TÉLEN.)

józsi3Élet.történetek.hu / Erzsike / Lázár Kati / Fotó: Takács Attila

A részletes műsor megtekinthető itt: vidéki helyszínek – 2018. április (pdf)

 

© 2016 KútszéliStílus.hu